Di Legno

Baanbrekend restaurantconcept in Madrid vindt gading in Di Legno producten

7/02/2013

Baanbrekend restaurantconcept in Madrid vindt gading in Di Legno producten

Exclusief, hoogwaardig, edel, puur en met een bijzondere uitstraling.

Dat zijn slechts enkele van de eigenschappen van het hout en van de bijzondere afgewerkte producten die Di Legno maakt en biedt.

En naar precies die eigenschappen was Raza Nostra op zoek voor de inrichting van een innoverend en baanbrekend restaurantconcept in Madrid.

Het nieuwe restaurant werd ingekleed met producten van Di Legno: de vloeren (330 m² Duo 18220 rurale – romano en PAR20211B – romano), de deuren en ook de wandbekleding. Zo ontstond één harmonieus geheel dat uitgetekend werd door de bekende Spaanse architectengroep Aranguren en Gallegos die onder andere musea ontworpen heeft in Cordoba, Madrid en Latijns-Amerika en ook gekend is voor zijn bepalende rol in de Biënnale van Venetië in 2007 en het ontwerp van de Opera van Oslo.

De opdrachtgever hecht de grootst mogelijke waarde aan het concept. Raza Nostra is immers een toonaangevend vleesverwerkend bedrijf dat exclusieve Spaanse producten verhandelt aan slagers in het hele land. Deze exclusiviteit moest volledig tot uiting komen in het eerste restaurant “Vaca Nostra” van de groep, waar de fijnste vlees- en hamburgergerechten nu ook aan een breed publiek worden aangeboden. Het superieure van de producten komt enkel tot zijn recht in een omgeving die de aangeboden kwaliteit bevestigt en de restaurantbezoeker sterkt in zijn overtuiging dat hij op een bijzondere plaats is waar hij iets bijzonders kan beleven.

Kwaliteit en stijl worden hier op voortreffelijke wijze in alle onderdelen van het restaurant gecombineerd en bevestigd. Di Legno en zijn Spaanse verdeler, Paumats in Barcelona, zijn beide trots op het resultaat.

< terug