Di Legno

Deuren


Een deur is op de eerste plaats een functionele afscheiding tussen twee ruimtes, bijvoorbeeld om privacy-redenen, om warmte-energie te sparen, om geluidshinder te vermijden, enz. Functioneel kan echter tegelijk ook mooi zijn.

Di Legno bewijst dat. We ontwikkelden een productgamma dat strak en modern oogt, maar tegelijk een behaaglijke warmte uitstraalt. Het deurenaanbod is volledig afgestemd op de Di Legno parketvloeren. Ook in combinatie met andere vloeren komen onze unieke ontwerpen volledig tot hun recht.

Een deur hoeft voor ons niet standaard te zijn. We maken alles op maat, zoals u dat wilt en passen de breedte, hoogte of omlijsting volledig aan uw behoefte en de plaatselijke omstandigheden aan. Van vloer tot plafond, alles wordt met uiterste precisie en haast ongeëvenaard vakmanschap uitgevoerd.

Omdat we ons volledig naar uw wensen en voorstellingen richten, bieden we u de mogelijkheid om zelf het deurbeslag van uw voorkeur te kiezen.

En natuurlijk kiest u ook het type deur: met scharnieren of met een pivotsysteem, of misschien als schuifdeur. Als het technisch kan, komen we op dit vlak graag aan uw wensen tegemoet. Alleen op het vlak van kwaliteit doen we geen toegevingen. Alles moet perfect zijn en vele jaren lang meegaan.

Een deur is dus echt wel meer als gewoon een afsluiting van een opening. Indien doordacht en goed gekozen, verleent ze aan uw woon- of werkruimte een apart en uniek karakter waarvan u altijd zal blijven genieten. Deuren van Di Legno voldoen aan dit criterium en halen hun uitstralingskracht en sfeerscheppend vermogen uit het beste hout dat we met de grootste zorg kiezen.


Di Legno deuren