Di Legno

Meubels


Meubels zijn er te kust en te keur. U vindt ze in al dan niet gespecialiseerde meubelzaken en discounts en in alle mogelijke stijlen en prijsklassen.

En toch heeft Di Legno zich ook op het maken en ontwerpen van meubels toegelegd. Omdat we u immers meer kunnen bieden.

Onze meubels worden niet in grote series geproduceerd, maar worden enkel en alleen op maat gemaakt. Enkel en alleen voor u en voor úw interieur. U bepaalt samen met ons de stijl, de uitvoering, de maten, de kleuren enz. Ook de meest bijzondere wensen worden vervuld.

Dankzij het gebruik van strakke en tijdloze materialen, zijn onze ontwerpen geschikt voor de meest diverse toepassingen. Voor bijvoorbeeld badkamers waarvoor we sanitaire meubels ontwerpen.
Maar ook voor bijvoorbeeld keukens waarvoor de mogelijkheden zo goed als onbeperkt zijn.
En natuurlijk ook voor alle andere ruimtes in uw huis, kantoor, of winkel. Zo hebben we onder andere faam verworven in de sector van de winkelinrichting.

Apart zijn ook de tafels die we maken in bijzondere lengtes of breedtes en in massief of meerlagig hout. U hoeft dus niet op zoek te gaan naar een tafel die in uw huiskamer past. Wij passen de tafel aan uw huiskamer aan. Maar ook kantoor- en vergadertafels zijn perfect mogelijk.

Hout is een edel en veelzijdig materiaal dat wij tot in de finesses kennen en beheersen. De mogelijkheden zijn bijgevolg onbeperkt. We werken graag voor al uw meubelwensen een smaak- en stijlvol ontwerp uit.


Di Legno meubels