Di Legno

Trappen


Een houten trap heeft een heel andere uitstraling als een trap in om het even welk ander materiaal. Misschien herinnert u zich een bezoek aan een kasteel, een pastoorswoning of een oud herenhuis, waar de grote, statige trap onmiddellijk haar stempel drukte op het totaalbeeld van het gebouw.

Welke stijl u ook kiest, Di Legno heeft een oplossing in het beste hout. Door de kleuren en afwerkingen, wordt de nadruk gelegd op precies dat effect dat voor u van belang is: klassiek, modern of toch eerder rustiek, het is allemaal mogelijk.

Met behulp van zelf ontwikkelde verouderings- en patineringtechnieken bieden wij u de charme van een authentieke trap, zonder dat er enige afbreuk gedaan wordt aan onze hedendaagse kwaliteits- en gebruiksvereisten.

Ook de vorm van uw trap wordt volledig aan uw persoonlijke voorkeur of de plaatselijke omstandigheden aangepast. Open of gesloten, traditionele trappen met tegentreden, met of zonder trapwangen, driekwarttrappen, steektrappen, Z-trappen, bekleding van betonnen trappen of trappen met een speciale vorm, … in hout is haast alles mogelijk. Dankzij ons vakmanschap en de ervaring die we in vele projecten hebben opgedaan, is de keuze aan uitvoeringsmogelijkheden zo goed als onbeperkt.

Natuurlijk verzorgen we ook de bijhorende trappenhuizen, bordessen en overlopen zodat alles één geheel vormt.

Zo kan ook uw trap die bepalende rol spelen, die mede beslissend is voor de stijl van uw interieur.


Di Legno parket trappen