Di Legno

Wandbekleding


Ook muren zijn toonaangevend in uw interieur. Mensen met oog voor perfectie en stijl wensen vaak eens iets anders als behang of schilderwerk. Di Legno vond een perfecte oplossing die een smaakvol en exclusief alternatief biedt.

Cubetto Murale heet de nieuw ontwikkelde wandbekleding die ontstond uit ons streven om totaaloplossingen voor uw interieur te bieden en ons dus niet te beperken tot parket alleen.

Op maat gezaagde houten blokjes worden samengevoegd tot tegels die een volledig nieuwe wandbekleding vormen. Omdat het totaaleffect zo belangrijk is, is de overgang tussen de verschillende tegels onzichtbaar, net zoals de bevestiging aan de wand. Hoeken en neuzen worden met veel zin voor detail afgewerkt.

Het idee lijkt eenvoudig, maar het komt op een perfecte uitvoering aan die Di Legno u garandeert.

Het resultaat is prachtig en hoewel Cubetto Murale enigszins aanleunt bij een stenen wandbekleding, is het totaaleffect toch helemaal anders. Alleen met hout kan deze aparte uitstraling verkregen worden en vormt uw wand een bijzonder interieurelement dat volledig in zijn omgeving past en er tegelijk in opgaat. Natuurlijk waken wij er over dat uw wand smaakvol op uw parketvloer of op andere bestaande elementen wordt afgestemd.

Intussen voerden we al enkele projecten uit in de horeca. Cubetto Murale kan echter ook in alle woon- of werkruimtes gebruikt worden en biedt ook daar door zijn opvallend concept en vlekkeloze uitvoering een meerwaarde voor elk interieur.


Di Legno wandbekleding