Di Legno

Di Legno parket


Vloerbedekkingen en -afwerkingen zijn er in overvloed. Een edele, voorname en duurzame uitstraling die getuigt van modern of klassiek raffinement kan echter vaak enkel met hout bereikt worden. Geen ander materiaal garandeert de combinatie van uitgelezen woon- en werkcomfort met ongeëvenaarde degelijkheid in een warme en behaaglijke omgeving.

Parket van Di Legno is bijzonder. Onze eiken parketten worden met behulp van zelf ontwikkelde technieken verouderd en gepatineerd en bieden u de mogelijkheid om een nieuwe vloer te plaatsen die beantwoordt aan onze eigentijdse behoeften maar tegelijk de uitstraling heeft van intense doorleefdheid en tijdloos gebruiksgenot.

Keuze is er te over: u kunt kiezen voor massieve of meerlagige vloer, voor smalle of brede planken, voor stroken- of voor motief- en paneelvloer, waarbij we nooit uw persoonlijke smaak en voorkeur uit het oog verliezen en tegemoet komen aan elke individuele wens.

Ook voor de functionaliteit van uw vloer in een hedendaagse woonomgeving hebben we aandacht: vloerverwarming of -koeling is perfect mogelijk en dankzij ons gamma aan accessoires en afwerkingsmogelijkheden is er plaats voor elke moderne techniek die op een smaakvolle manier in uw vloer wordt verwerkt. Een complete afwerking is immers altijd ons doel.

We zijn ons bewust van de waarde en natuurlijkheid van het materiaal dat we gebruiken. Al het hout dat we verwerken is daarom afkomstig van verantwoord en duurzaam beheerde bossen en de productietechnieken die we toepassen zijn verregaand milieuvriendelijk.


Di Legno parket

Onze grootste troef is en blijft echter de unieke fraaie esthetiek van onze parketten die ongeëvenaard blijft. Aan onze productie, plaatsing en afwerking besteden we de grootst mogelijke zorg. Het resultaat is een prachtige vloer die u volledige tevredenheid en eindeloos woon- en leefplezier biedt.